Kaffeboksen - 3 måneder

Ny vare

Kaffeboksen - 3 måneder Udvid

Giv Kaffeboksen som gave i 3 måneder

Flere detaljer

549,00 kr

Dette abonnement vil blive sendt d. 8 hver måned.

Giv denne boks i gave til en du holder af. Du betaler for boksen i perioden og efterfølgende kan den heldige modtager vælge at fortsætte abonnementet.
Vi trækker pengene for hele perioden, ved den første levering.
OBS! Der oprettes ikke noget abonnement på dit betalingskort ved gave boksen.

Efter købet fremsendes et gavebevis til din email med en kode, der skal bruges når boksen skal bestilles.

Ingen binding

Fri fragt

Friskristede kaffebønner i boksen

 Den perfekte kaffegave

Kender du en rigtig kaffe-elsker? Så har vi den perfekte kaffegave til vedkommende. Spred glæde med skønne kaffebønner hver måned og giv et abonnement til Kaffeboksen. Kaffeboksen er den oplagte gave til ham eller hende, der har alt. Med Kaffeboksen giver du en gave, der ikke kun glæder i øjeblikket, men som vil glæde og overraske måned efter måned. Modtager vil føle, at de får en ny gave hver måned, da indholdet altid er en overraskelse. Kaffeboksen er altså en gave, der bliver ved med at give. 

Lad modtager blive introduceret for en helt ny kaffeverden med denne kaffegave. Vedkommende får mulighed for at gå på opdagelse i delikate smagsnuancer og spændende mærker hver måned. Med et kaffe abonnement får de lov til at smage kaffe fra hele verden og kaffe opdelt i forskellige smagsnoter og ristningsgrader. Du giver modtager den perfekte mulighed for udvide deres kendskab til kaffe, og lader dem smage på flere forskellige kaffer af høj kvalitet. Måske de endda er så heldige at finde deres nye yndlings kaffe? I dag kan det være en jungle at finde rundt i de mange produkter der er på markedet. Med Kaffeboksen lader vi modtager slippe for besværet ved at undersøge markedet for gode kaffebønner, og lader i stedet vedkommende glædeligt overraske hver måned med friske kaffebønner.

 

Et abonnement hos Kaffeboksen

Hos Kaffeboksen udvælger vi nøje, de produkter der kommer i månedens kaffeboks, så du kan være sikker på kun at modtage det bedste. Produkterne bliver valgt på baggrund af månedens tema, som fx. kan være baseret på smagsnuancer, mærke, oprindelsesland, sæson med mere. Med et kaffe abonnement er du garanteret friske kaffebønner, som er rige på smag. Da vi sender boksen hver måned, er modtager sikker på altid at have smagfulde kaffebønner på lager i huset. Modtager skal blot læne sig tilbage og nyde sin skønne kop kaffe. Lad vedkommende tænke på dig, hver gang de nyder en skøn kop kaffe. Måske du endda er så heldig, at du bliver budt på en skøn kop kaffe, når du kommer på besøg? 

 

Vi sender Kaffeboksen til modtager d. 8 i hver måned, hvor de kan glæde sig til at modtage sine friske kaffebønner.

 

Derfor skal du give et abonnement i gave

·       Du vælger selv, hvor længe abonnementet skal løbe

·       Undgå besværet med gaveindpakning

·       En gave der bliver ved med at give

·       Modtager får kendskab til kaffe fra hele verden

·       Mulighed for at abonnementet kan fortsætte

 

Alt det praktiske

·       Fri levering

·       Ingen binding

·       Du bliver kun krediteret for de 3 måneder

 

Din rolle, når du giver et kaffe abonnement i gave

Når du giver et kaffe abonnement i gave, har vi gjort din rolle så simpel som mulig. Du skal blot betale for de 3 måneder, og så trækker vi pengene samlet for hele perioden. Der vil altså ikke blive oprettet noget abonnement på dit betalingskort. Når de 3 måneder er gået, vil modtageren selv kunne vælge, om de ønsker at fortsætte med deres abonnement. Efter købet sender vi et gavebevis til din e-mail med en kode, der skal bruge, når boksen bestilles.

 

Gaver der glæder 

I dag giver vi gaver i mange forskellige sammenhæng. Det er ofte, når vi har nogle særlige begivenheder at fejre, at vi ønsker at sprede glæde med en gave. Gaver er den perfekte måde at glæde en du holder af, og hvad end det er fødselsdag, juleaften, jubilæum,  bryllupsdag, konfirmation, mors dag eller far dag, vil vi gerne vise, at vi har tænkt på vedkommende i form af en gave. Det er tanken der tæller, og gaver glæder både i små og store størrelser. Et abonnement er gaven, der bliver ved med at glæde, og et kaffe abonnement er velegnet til kaffedrikkeren. 

 

 

 

Accept

Nyd en kage til din kaffe! Kaffeboksen.dk bruger cookies for at indsamle statistik om dit besøg. Se vores privatlivspolitik for nærmere info