Kaffeboksen - hver måned

Ny vare

Kaffeboksen - hver måned Udvid

Nyd frisk kaffe hver måned med et kaffeabonnement hos Kaffeboksen. Vi sender dig velsmagende kaffe af høj kvalitet.

Der er 400-500g friske kaffebønner i Kaffeboksen.

Flere detaljer

199,00 kr

Dette abonnement vil blive sendt d. 8 hver måned.

Ingen binding

Fri fragt

Friskristede kaffebønner i boksen

 

Forkæl dig selv med friske kaffebønner hver måned hos Kaffeboksen. Med et kaffeabonnement får du leveret nye smagsvarianter månedligt, og vil dermed blive introduceret for nye spændende smage og mærker. Vi udvælger kaffebønnerne nøje til dig, så du altid er sikret den højeste kvalitet og den bedste smagsoplevelse. Kaffebønnerne du finder i månedens Kaffeboks vil være valgt ud fra temaet for den pågældende måned. Med månedens tema kan du blandt andet opleve at få kaffe inden for et særligt mærke, udvalgte smage, kaffens oprindelsesland eller baseret på den pågældende sæson.  

 

Et kaffeabonnement er oplagt til kaffedrikkeren, der ikke kan undvære kaffe i dagligdagen, og gerne vil forkæle sig selv med en velsmagende kop kaffe hver dag. Du behøves dog ikke være den store kaffeentuasiast, før et kaffeabonnement vil være velegnet til dig. Det kan være, du drikker kaffe i ny og næ, men er nysgerrig og gerne vil udvide din horisont fra den sædvanlige instant- eller stempelkaffe. Eller måske du ønsker at overraskes med forskellige varianter, eller blot vil gå på jagt efter din nye yndlingskaffe? Din nye kvalitetskaffe vil også være perfekt, når du skal byde din familie, venner eller gæster på noget lækkert, og mens du serverer den, kan du dele ud af spændende historier fra månedens udvalgte kaffe. 

 

Det skal være enkelt at få god kaffe 

Vi tror på, at det skal være nemt og enkelt at få en god kaffe. Du behøves altså ikke tage til den lokale café for at nyde en god kop kaffe, men kan nemt brygge den derhjemme, og nyde lige når det passer dig i de hjemmelige omgivelser. Vi sender altid friskristede bønner, for at kaffebønnerne vil være rigest på smag, og du derfor kan nyde en skøn, unik kop kaffe hver måned. Lad dig inspirere når du bliver en del af et helt nyt kaffeunivers. Et kaffeabonnement er perfekt til dig, der ikke har så meget tid, men ikke vil gå på kompromis med den gode smag. Med et kaffeabonnement undgår du at skulle tænke over, hvornår du skal bestille ny kaffe, eller at stå i lange køer i supermarkedet. Helt simpelt så har du altid et fyldt lager med frisk kvalitetskaffe!

 

Intet med små bogstaver

Hos Kaffeboksen er der intet, der står skrevet med små bogstaver. Vi garanterer dig fuld gennemsigtighed, så du kan føle dig sikker, når du bestiller hos os. Der er derfor ingen binding når du tilmelder dig, hvilket vil sige, at du kan opsige dit abonnement, når det passer dig. Derudover har du mulighed for at sætte dit abonnement på pause blot 2 dage før levering. Ligeledes er der intet oprettelsesgebyr, også har du altid fri levering på din Kaffeboks.  

 

Hvorfor Kaffeboksen?

Vi kunne nævne en hel masse grunde til, hvorfor du skal vælge Kaffeboksen. Her har vi udvalgt de vigtigste til dig:

1)     Få kendskab til nye smage og mærker

2)     Enkelt og nemt at få en god kop kaffe af høj kvalitet

3)     Løb ikke tør for kaffe – Altid et fyldt lager med frisk kaffe

4)     Mulighed for at sætte dit abonnement på pause 2 dage før levering

5)     Ingen binding – Opsig når du ønsker

 

Kaffens fund i år 500

Kaffe siges at være opdaget i år 500, hvor en arabisk gedehyrde i Etiopien var ude for en usædvanlig oplevelse. Han oplevede nemlig, at hans geder opførte sig opstemte, efter at have spist bær fra en plante. Han fortalte sin oplevelse til en munk, som satte sig for at prøve disse bær. Ved at hælde kogende vand over bærrene og drikke det, mærkede han selv den opkvikkende effekt. Munken, som pludselig følte, at han kunne holde sig vågen i timevis, tog denne drik med til klosteret. De andre munke fik nu glæde af denne drik, og klosteret blev kendt som ”Det vågne kloster”. 

 

Kaffedrikken blev dog først anerkendt som en drik i 1000-tallet, og nåede først til Europa i 1600-tallet. I dag er kaffe en populær drik i hele verden, og drikkes til alle anledninger i Danmark. Danmark er i dag en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. 

 

Accept

Nyd en kage til din kaffe! Kaffeboksen.dk bruger cookies for at indsamle statistik om dit besøg. Se vores privatlivspolitik for nærmere info